Postkaarten - Studio Kontrabas
765
post-template-default,single,single-post,postid-765,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1
 

Postkaarten

Studio Kontrabas houdt wel van een stunt. Zo konden we vorig jaar ons logo op ons lijf laten tattoëren nadat jullie meer dan €25.000 doneerden aan het goede doel.

Dit jaar draaien we de rollen om en willen we dat Ingelmunster een stunt doet! We hebben meer dan genoeg postkaarten laten drukken en we willen er meer dan 10.000 in onze speciale bus gedoneerd worden. Niet toevallig het aantal inwoners van Ingelmunster…

Indien we er effectief meer dan 10.000 binnenkrijgen, dan doen wij een uitdaging, beloofd!

Welke uitdaging? Dat kunnen jullie ons doorgeven!
Je kan de postkaarten en de bus terugvinden aan onze radiostudio op het marktplein. Daarop kan je een persoonlijke boodschap en een voorstel voor een uitdaging noteren. Samen met €1 (of een bedrag naar keuze) kan je die deponeren in onze bus.

Geen postkaart gevonden of raak je niet op het marktplein? Wees niet getreurd! Op de postkaartenpagina kan je via het formulier ook een postkaart invullen. Via bancontact kan je jouw donatie betalen en wij zorgen voor de rest!



Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this