Voetbal For Life - Studio Kontrabas
378
post-template-default,single,single-post,postid-378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1
 

Voetbal For Life

S.PA-voorzitter John Crombez voetbalt mee met scouts Ingelmunster tijdens Voetbal for Life

Tijdens de eerste editie van Studio Kontrabas werd het voetbaltalent van de S.PA-voorzitter geveild. De lokale scouts kocht Crombez en speelde op zondag 14 augustus een benefietmatch tegen de Roode Schichten, een gelegenheidsploeg met vooral S.PA-leden. De jeugdbeweging had het wat moeilijk in de eerste helft, maar kon na de rust dan toch nog enkele punten pakken. Toch moesten ze zich een maatje minder tonen tegen de Roode Schichten die op een winst van 8 tegen 3 stranden.Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this