Portret For Life - Studio Kontrabas
374
post-template-default,single,single-post,postid-374,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1
 

Portret For Life

Hein Denturck tekent een jaar lang portretten voor Studio Kontrabas.

Hein Denturck is een artistieke duizendpoot en besliste om dit jaar zijn talent te gebruiken voor het goede doel. Niet alleen is hij beeldhouwer en muzikant, maar bezit daarnaast ook nog eens een tekentalent. Je kan door hem een portret laten maken in potlood op steinbachpapier. Het enige wat je daarvoor moet doen is een duidelijke foto bezorgen. Wat je betaalt dat kan je bij het ontvangen van de tekening zelf bepalen. De volledige opbrengst van deze actie, die een jaar lang zal lopen, gaat naar het goede doel.Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this