Acties - Studio Kontrabas
259
page-template-default,page,page-id-259,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Acties

Studio Kontrabas is niet enkel vier dagen radio maken. Iedereen kan een actie organiseren en de opbrengst schenken aan Studio Kontrabas. Alles wat ingezameld wordt, gaat in een grote pot en wordt aan het goede doel geschonken.

Bekijk hieronder alle acties die reeds georganiseerd worden.

Voetbal For Life

Op zaterdag 26 augustus organiseert sp.a een tweede editie van ‘Voetbal for Life’. Hun eigen Roode Schichten nemen het opnieuw op tegen Team Bernie, de ploeg van scouts Ingelmunster.

0

euro voor het goede doel!

City Run For Life

Het Gemeentebestuur Ingelmunster organiseert samen met sportclub A.V.I. een  een tweede editie van hun loopwedstrijd. Vorig jaar bracht die maar liefst 2.153 euro op. Iedereen welkom op 15 december!

0

euro voor het goede doel!

Portret For Life

Hein Denturck tekent reeds twee jaar portretten voor het goede doel. Op onze vorige editie kon hij een cheque van maar liefst €5535 afgeven! Wil je zelf een portret laten tekenen? Kijk snel op zijn Facebookpagina.

0

euro voor het goede doel!

Superbig!

Loris stal vorig jaar al onze harten met Superbig, een strip die hij zelf tekende en verkocht. Dit jaar kunnen we terug rekenen op zijn steun en dit doet hij met een heus moppenboek!

0

euro voor het goede doel!

Win een frietfeest!

Stefaan Naert en Bart Buysse zweren de alcohol af voor 2,5 maanden. Voor €5 kan je raden wie van de twee zal winnen! Wie weet wordt een wel een frietfestijn georganiseerd door Bart of Stefaan voor jou en 49 vrienden!

0

euro voor het goede doel!

Bier For Life

Café ’t Excuus organiseert op 9 december enkele optredens met als afsluiter een DJ-set van Robert Abigail. Hoe kan jij helpen? Simpel! Voor ieder pintje dat gedronken wordt, gaat er een deel naar Studio Kontrabas! Van de opbrengst natuurlijk, niet van het pintje zelf…

0

euro voor het goede doel!

Schiet in actie!

Wil je zelf een actie op poten zetten? Contacteer ons via onderstaand formulier en we helpen je verder!

Naam

Email

Telefoonnummer

Naam van jouw actie

Wat houdt jouw actie in?