Studio Kontrabas 2015 - Studio Kontrabas
340
post-template-default,single,single-post,postid-340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1
 

Studio Kontrabas 2015

Studio Kontrabas 2015 is een prachtige eerste editie geweest. Vier dagen vol muziek en ambiance, maar vooral vol liefde van iedere medewerker, bezoeker, supporter, artiest, noem maar op! Samen zijn we er in geslaagd €18314,4 in te zamelen voor het Kinderkankerfonds. Met ons vieren ging dit nooit gelukt zijn. Vandaar een hele dikke merci aan iedereen die meegeholpen heeft. Van de uitbater van de bar tot de nachtelijke security. Van de vroege vogels die ons reeds berichtjes stuurden tot de laatste beschonken kerel die zijn drinkgeld kwam doneren. Van de techniekers backstage tot de verkopers van petten op de markt. Van Radio IRO tot Hans en zijn kompanen.
[vc_empty_space height=”30px”]

Studio Kontrabas haalt €18314,4 op voor het kinderkankerfonds

[vc_empty_space height=”30px”]Editie 2016 is in volle voorbereiding. We gaan ons uiterste best doen om het resultaat van vorig jaar te overtreffen. We zien het alvast iets groter, we proberen dit jaar geld in te zamelen voor niet 1, maar voor 4 goede doelen. Studio Kontrabas 2016 staat in teken van het Kinderkankerfonds, Te Gek!?, Den Achtkanter en de Huntington Liga. Blijf onze website volgen voor meer nieuws!



Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this